Vas prometre cuidar-me, què vaig fer malament?

Quan un gos es perd o és abandonat, l’únic que sent és confusió i por… no entén el que passa i només desitja retrobar-se de nou amb el seu amo. Després de tants anys d’evolució, els hem fet tan dependents de l’home que ara no saben viure sense nosaltres.
El principal objectiu d’ADEA és trobar als gossos que tenim al refugi una família que els aculli; si estàs pensant posar un gos a la teva vida o afegir-ne un altre més a la família, planteja’t trobar aquest nou company en una protectora.
Planteja’t si és tan important la puresa de la seva raça o el seu pedigrí, o si el que busques realment és establir una relació ‘especial’ amb el teu nou company.
Per molt ben cuidats que estiguin els gossos al refugi, no tenen l’oportunitat d’establir un veritable vincle amb els seus cuidadors ja que aquests solen anar canviant i, en ser adoptats, senten que finalment han trobat a la seva veritable família i a partir d’aquest moment la seva fidelitat és total.

ADOPTA: CAMBIARÁS UNA VIDA

CONEIXES ELS NOSTRES GOSSOS?

Arriben tants gossos al refugi i, per sort, la majoria surten a tal velocitat que és pràcticament impossible mantenir actualitzada aquesta secció. Et convidem a veure els nostres gossos en adopció a Facebook i Instagram.