Col·labores amb nosaltres?

VOLUNTARI

SOCI

TEAMING

Els voluntaris

En una protectora, la quantitat de voluntaris que participen de forma activa i amb continuïtat dóna una clara imatge de la salut de l’associació.

Els voluntaris són el motor d’ADEA, de manera que ens esforcem molt perquè se sentin còmodes i els animem a participar i compartir un projecte al qual dediquen gran part del seu temps lliure de forma altruista.

Es pot ser voluntari de moltes maneres: passejant gossos, acollint-los temporalment quan estan malalts, o simplement estant al seu costat i, amb l’excusa d’un bon raspallat, donar-los aquest afecte que tant necessiten.

Es pot ser voluntari participant en esdeveniments (fires, desfilades de gossos en adopció …) o, si ets un manetes, ajudant en el manteniment del refugi (obra, pintura …).

Vine a visitar-nos al refugi, fes-te voluntari d’ADEA, i digue’ns com t’agradaria col·laborar!

Els socis

ADEA pertany als seus socis; si abans havíem dit que els voluntaris eren el motor de la protectora, els socis són la protectora. Són ells qui prenen les decisions que marcaran el rumb de l’associació i són ells qui, amb les seves quotes, permeten el seu sosteniment econòmic, ja que les subvencions que rebem no arriben, ni de bon tros, a cobrir les despeses corrents (pinso, veterinaris, etc.).

Pots fer-te soci d’ADEA des de 10 euros al trimestre, i rebràs informació periòdica sobre la marxa de l’associació i podràs participar de forma activa en els nostres projectes de futur.
Per a això, descarrega’t aquest formulari, i quan ho tinguis omplert amb les teves dades i signat ens ho fas arribar:

  • enviant-nos un e-mail amb el document escanejat a adeavd@gmail.com
  • enviant el document per correu a ADEA VD – Sot d’en Pi, 3 – 08339 Vilassar de Dalt
  • lliurant-nos-ho en mà al refugi

El Teaming

Teaming és una fundació sense ànim de lucre que ha creat una eina en línia per recaptar fons per a causes socials mitjançant micro-donacions d’1 € al mes.
La filosofia de Teaming es basa en la idea que amb 1 €, nosaltres sols no podem fer molt però si ens unim, podem aconseguir grans coses.

ADEA té creat des de fa temps el seu grup de Teaming; si vols contribuir econòmicament amb la nostra associació, però no pots, o no vols fer-te soci, tens l’opció del Teaming.

1 euro al mes no és molt. I si fas la declaració de renda, des de 2016 Hisenda et permet desgravar el 75% del que has donat, o sigui que si la declaració et surt a pagar, pagaràs 9 euros menys, i si et surt a retornar, et tornaran 9 euros més

És a dir: al final, ADEA haurà rebut 12 euros i a tu només te’n haurà costat 3!

Teaming és una entitat independent, de manera que ADEA mai coneixerà les vostres dades bancaries, la vostra adreça particular o el vostre correu electrònic, i donar-se de baixa és tan ràpid i senzill com fer un clic en aquesta opció.
La garantia de seguretat en les operacions la proporciona BANC DE SABADELL, que col·labora amb Teaming i és qui gestiona els pagaments sense cobrar comissions!