Benvinguts!

Estem molt contents i molt orgullosos de donar-vos la benvinguda a la nova pàgina web d’ADEA VD. Des que a finals de juny 2017 vam assumir la gestió de l’associació, un dels objectius prioritaris de la Junta Directiva ha estat potenciar la comunicació; més comunicació amb els SOCIS d’ADEA (doncs l’associació els pertany), més comunicació i més responsabilitats als VOLUNTARIS, que amb el seu treball desinteressat són els que fan que ADEA segueixi funcionant, i més comunicació cap al món exterior, ja que és d’aquí d’on vindran les futures adopcions.
Som una associació petita, i això és un avantatge important, ja que ens coneixem tots i tenim un projecte comú; cuidem i mimem a cada nou gos que entra al refugi com si fos nostre, i ens alegrem molt (encara que amb una certa pena per perdre’l) cada vegada que un d’ells és adoptat.

Són els gossos del refugi, la seva salut i el seu benestar els que donen sentit al nostre treball diari, i aquesta nova pàgina web ha estat creada pensant únicament en ells: per donar-los visibilitat, i que així puguin trobar una família que els adopti.
Òbviament, a la web tindrem fotos dels gossos que esperen ser adoptats, però volem intentar -mitjançant el blog- atraure amants dels gossos i que ens visitin regularment, i que siguin ells els que ens recomanin com a opció en cas d’adopció.
El nostre repte és publicar continguts prou interessants com perquè valgui la pena visitar regularment la web d’ADEA; adopcions complicades amb final feliç, històries que ens toquen aquest punt sensible que -quan parlem de gossos- tots tenim, consells dels nostres ensinistradors/col·laboradors per adoptants, etc.

Pel bé dels nostres peluts, esperem fer-ho prou bé com perquè segueixis llegint-nos (i parlant -bé- de nosaltres). I si no és així, digues-nos-ho i canviarem. Ells s’ho mereixen!

La Junta Directiva

Col·labores amb nosaltres?

ADEA VD

CONTACTE

600 43 31 65
adeavd@gmail.com

Salvador Albert i Riera, 6
(Darrere del camb de futbol)
08339 Vilassar de Dalt

HORARIS

Dilluns 11:00 – 14:00
Dimarts a Divendres 10:00 – 16:00
Dissabtes 10:00 – 14:00
Diumenges i festius tancat

Visites concertades trucant al 600 43 31 65