Un gos és per a tota la vida, no només per Nadal

En aquest 2018 que està gairebé a punt d’acabar, l’organització benèfica de benestar animal Dogs Trust ha celebrat el 40 aniversari del seu eslògan més conegut: “Un gos és per a tota la vida, no només per Nadal”.

En una recent entrevista, la seva creadora Clarissa Baldwin va dir que a dia d’avui aquest lema li provoca sentiments contradictoris: “En el meu cor, la meitat de mi diu que és decebedor que el missatge segueixi sent necessari tants anys després, però l’altra meitat diu que hem d’educar a les futures generacions de propietaris de gossos i és meravellós que el missatge sigui tan durador “.

El passat Nadal, la britànica RPSCA (Reial Societat per a la Prevenció de la Crueltat contra els Animals -RSPCA per les sigles en anglès-) va recórrer de nou al conegut lema en la seva emotiva campanya nadalenca.
A més de promocionar la seva tasca, el que busquen és conscienciar sobre el fet que els gossos (com qualsevol altra mascota) no són una joguina que es pot abandonar a la primera de canvi.

Esperem que el vídeo us agradi tant com a nosaltres.