Dona al teu gos el valor que es mereix

Ningú t’avisa sobre la rapidesa amb que envelleix un gos. Tot d’una un dia despertes i les seves barbes s’han tornat blanques, els seus ulls semblen més lletosos que abans i has cridar-lo unes quantes vegades perquè et faci cas.

Quan tens fills, la gent et diu que no parpellegis si no vols perdre’t alguna cosa però què passa amb el gos que va estar al teu costat fins i tot abans que pensessis en tenir fills? El gos que ja estava amb tu abans de trobar l’amor de la teva vida, el gos que es va mudar amb tu d’un apartament a un altre quan tenies 20 anys. Ningú et diu que apreciïs cada moment que tens amb aquest gos…

Aprecia i dona al teu gos el valor que es mereix. Aquest gos que ha estat amb tu en cada ruptura sentimental o en cada absurda baralla amb el teu millor amic. Aquest gos que dormia al llit amb tu quan et senties sola i et va ajudar a sentir-te segura quan vas marxar de casa.

Aprecia i dona al teu gos el valor que es mereix perquè un dia, quan el treguis a passejar, començarà a cansar-se abans que tu i et donaràs compte de quants anys ha estat caminant al teu costat.

© Instagram / Jennifer-juniperfoxx
A la foto: Moose, mestís de Pastor Australià i Malamute.